Inför årsfaktureringen

2019-års medlemsfakturor kommer att skickas ut under v.1 med förfallodag den 31:e januari. Vi skickar dem på mail till er som har registrerat er mailadress och på post till övriga.
Glöm inte att kolla er skräppost i mailen om ni märker att ni inte fått fakturan.

För er som vill delbetala medlemsfakturan så rekommenderar vi More Golf Mastercard via Svenska Golfförbundet. Se länk

Golf = Friskvård

Godkända skattefria friskvårdsaktiviteter inom golf

• Spelavgift (årlig avgift för golfspel t.e.x fullvärdigmedlem 4.500kr, exklusive medlemsavgift 700kr på Landskrona GK)