Klubbmästare & Banrekord

KM för Landskrona Hickory Club är öppen för alla som betalt medlemsavgift i Landskrona Hickory Club för innevarande år. KM spelas över 18 hål och spelformen är slagtävling. KM är indelat i två kategorier, Senior och Veteran (65+). Guldmedalj tillfaller bästa bruttoresultat och silvermedalj tilldelas bästa nettoresultat. 2019 spelades KM lördagen den 28 september och inleddes med sedvanlig god ärtsoppa med tillbehör dvs varm punsch och förstås plättar, sylt, och extra kalorier. KM genomfördes i värmande solljus och till "korvpausen" öppnades himmelen för en kort stund. KM senior guldmästare blev Anders Bergh (76 brutto) som upprepade sin bravur från ifjol och sedermera försvarade sin titel. Silvermedaljen gick till årets trippelmästere för 2019 Joakim Andersson (74 netto). I veteranklassen överraskade Göran Kenne med stiligt spel (88 brutto) trots viss frånvaro från måndagsgolfen. Silvermedaljen gick i år igen till Åke Iwar (78 netto). I samband med KM delades dessutom årets övriga priser ut. Anders Berghs instiftade pris "Special Achievement" gick till Stefan Risberg för hans professionella engagemang och design av våra scorekort. Jonas Fristedt Burkvist blev uppmärksammad för sitt tålamod och golfbollsbrist med "Tin Cup Award" som ju tilldelas den som haft det tufft på banan någon gång under året. Det kanske viktigaste under årsmötet var att Sylvia Nylander initierade ett nytt pris för 2020 som är direkt riktat till våra kvinnliga hickoryspelare och som vi hoppas också kan hjälpa till att locka fler kvinnliga spelare. Vi grattar alla för god hickory golf både under KM och under året med fantastisk trevlig samvaro och ser nu fram emot 2020 och välkomnar vår vinnare av Grafton pokalen och därigenom vår nya Captain Joakim Andersson att leda skutan nästa år.

Klubbmästare

2012 Tommy Prahl

Banrekord

Fantastiska vyer över Öresund. Foto Joakim Andersson

Gällande banrekord för brutto- resp. nettoresultat över 18 hål på Landskrona Hickorybana (Hildesborgsslingan).

Brutto:

Datum Namn Klubb Resultat