Aktuell information

Välkomna till damernas avslutningsfest onsdagen den 25 september kl. 18.00

Då har det blivit dags att summera 2019 års golfsäsong

Årets sista tävling den 25/9 är som vanligt Damernas dans i tretakt, en rolig lagtävling där vi spelar poängbogey i lottade lag.

På kvällen träffas vi och äter en god bit mat och därefter börjar prisutdelningen för hela säsongen. Om du inte kan spela men vill komma på kvällen anmäler du dig i receptionen. Vi vill ha din anmälan till både tävlingen och eftersitsen senast fredagen den 20/9.

Hela kalaset kostar 130:--/person + 40:-- i startavgift som betalas i receptionen när du hämtar ditt scorekort eller direkt i brasseriet på kvällen.

Om du är överkänslig mot något födoämne meddela gärna Per i Brasseriet.

Vi ser fram emot en trevlig kväll och önskar er HJÄRTLIGT VÄLKOMNA

Damkommittén

Tävlingen den 28 augusti fick avbrytas pga åska och regn, startavgiften 40:-- har du tillgodo till nästa tävling.

Eftersitsar 2019

Vi har tre eftersitsar, 24 april och 26 juni kommer att vara direkt efter dagens tävling och den 25 september är det vår avslutningsmiddag klockan 18.00. Nytt för i år är att tävlingarna dessa dagar har shutgun-start så att vi alla kan vara klara och tillbaka i klubbhuset ungefär samtidigt.

Du anmäls automatiskt till eftersitsen när du anmäler dig till den dagens tävling.

Om du bara kan tävla men inte kan vara med på eftersitsen måste du avanmäla till kansliet senast 09.00 dagen innan tävlingen.

Om du bara kan vara med på eftersitsen men inte kan tävla gäller samma sak - anmäl dig till kansliet senast 09.00 dagen innan eftersitsen.

Nytt vandringspris

Vi har instiftat ett nytt vandringspris som går över tre år. Priset är två vackra ljusstaker i kristall. Statuter för priset finner ni nedan.

Den rosa bollen

En nygammal tävlingsform kommer tillbaka i år. Vi spelar tremannalag och har med oss en rosa boll som ska alternera mellan spelarna. Mer kring detta kan ni läsa nedan.

Ut i det blå den 21 augusti

Kommer i år att gå till ..... NEJ visst ja - det är ju en hemlighet.

Nytt för i år är dock att vi måste få in anmälningarna i väldigt god tid så att vi vet om arrangemanget kan genomföras. Kostnaden har ökat vilket innebär att vi MÅSTE vara runt 45 deltagare och denna info måste vi ha redan den 15 juli så att vi har möjlighet att avboka om vi inte blir tillräckligt många. Så snälla anmäl er till detta i tid.

Citygrossutflykten den 27 maj

I år blir det en eftermiddagsutflykt till Rya GK. Anmäls som vanligt via GIT och kommer att faktureras från klubben. Vi har maximalt 40 platser till denna utflykt så det gäller att vara på hugget och anmäla sig. Kostnaden blir bara 200 kronor per person. Första start kommer att vara 14.00

Utmaningen

I år är det Herrarna som ska utmana oss damer. Datumet är satt till tisdagen den 6 augusti. Vi hoppas att vi blir lika många damer i år som förra året trots att det är en tisdag denna gång, vi vill ju gärna behålla vandringspriset även i år.

Träning för oss damer

Varje måndag från vecka 17 finns tillfälle för oss att under en timme få genomgång av närspel eller sving. Tanken är att du anmäler dig veckan innan, kanske direkt efter vår onsdagstävling om det inte funkade som du hade tänkt dig. Vi måste vara minst 4 för att kursen ska bli av, så ta vara på dom här tllfällena att förbättra ditt spel.

Det finns även andra kurser under våren, se hemsidan.