Julbord

Gå en 18 rätters julbuffé i Brasseriet

Fredagar & lördagar 24:e november - 16 december serverar vi årets Julbuffé

De första 4
”senaps sill, Brantevik sill, kräftmarinerad sill, kaviarbakad sill serverat med tillbehör”

Så byter vi underlag för de 4 på havets platta.
Laxtartar med hovmästarsås, färskrökt lax med pepparrots crème, skagensallad på rågbröd, gubbröra med friterad ansjovis.

Dags att röra på sig, då avsmakning fortsätter från buffé.
Paté med saltgurka bacon och gelé, kallrökt skinka, röktkorv med hårdbröd och örter, Sylta med rödbets –kaprishack, Rökt vildsvin med äpple och pepparrotsmos.

Varma rätter kompletterar denna 18 rätters.
Senapsgriljerad Julskinka, rostbiff, köttbullar och prinskorv samt brunkål.

Avslutningen väntar
Ris á la Malta med rostade nötter och bärkompott.

19:e rätten ett måste
kaffe med gottebord

Brasseriets julrunda 295: -

Välkomna att boka bord på tel 0418-44 62 68 eller per@landskronagk.se