Dagens lunch serveras måndag – fredag inkl sallad, soppa och kaffe 90: -


Välkomna!

Önskar restaurangchef, Per Ohlsson med personal

Tel. 0418-44 62 68

Öppettider Oktober: Alla dagar 10.00-15.00, köket är öppet kl 11.30-14.00
Öppettider oktober: Alla dagar 10.00-15.00, köket är öppet kl 11.30-14.00

Gå en 18 rätters julbuffé i Brasseriet.

Fredagar & lördagar 24:e november - 16 december serverar vi årets Julbuffé

De första 4 ”senaps sill, Brantevik sill, kräftmarinerad sill, kaviarbakad sill serverat med tillbehör”

Så byter vi underlag för de 4 på havets platta. Laxtartar med hovmästarsås, färskrökt lax med pepparrots crème, skagensallad på rågbröd, gubbröra med friterad ansjovis.

Dags att röra på sig, då avsmakning fortsätter från buffé. Paté med saltgurka bacon och gelé, kallrökt skinka, röktkorv med hårdbröd och örter, Sylta med rödbets –kaprishack, Rökt vildsvin med äpple och pepparrotsmos.

Varma rätter kompletterar denna 18 rätters . Senapsgriljerad Julskinka, rostbiff, köttbullar och prinskorv samt brunkål.

Avslutningen väntar Ris á la Malta med rostade nötter och bärkompott.

19:e rätten ett måste kaffe med gottebord

Brasseriets julrunda 295: -

Välkomna att boka bord på tel 0418-44 62 68 eller per@landskronagk.se