OnTag scorekortsapp

Så här funkar OnTag Scorekort. Boka en starttid som vanligt. När du kommer till klubben och checkar in i receptionen eller via appen så får du automatiskt ett digitalt scorekort till din smartphone. Du kan även skicka ett scorekort till dig själv om du "checkar in" i klubbens golfterminal om den är aktiverad med OnTag. Nu kan du även på din medlemsklubb "checka in" direkt i appen.

Varje scorekort innehåller aktuell bana, starttid, medspelare, handicap, erhållna slag, hållängder, greenfeekvitto samt personligt erbjudande/information. Eftersom all information på scorekortet kommer direkt från klubbens system är det alltid uppdaterat och korrekt!

Appen har också följande funktioner:

- 3D-BANGUIDE Nya interaktiva 3D-banguider med Point Of Interest och Flyover på OnTag-anslutna golfklubbar i Sverige. Alltid fri tillgång på din hemmaklubb, övriga banor tillgängliga via prenumeration.

- ANKOMSTANMÄLAN Nu kan du göra en ankomstanmälan på din hemmaklubb direkt i appen och samtidigt skapa ett scorekort. Via sidomenyn kan du se alla dina framtida starttider.

- AVSTÅNDSMÄTNING GPS Med en enkel knapptryckning får du exakt avstånd till greenens framkant, bakkant och centrum (alt To-pin) på alla hål. Avståndsmätningen finns tillgänglig på alla klubbar som aktiverat funktionen.

- DELA SCOREKORT Dela ditt scorekort via E-mail, Twitter och Facebook och gör det enkelt för dina vänner att följa din score live, hål för hål, eller dela ditt scorekort med dina medspelare när rundan är färdigspelad.

- HCP JUSTERING Registrera din sällskapsrond efter att du spelat klart, direkt mot GIT. Du har också innan start möjlighet att anmäla din starttid som en föranmäld sällskapsrond.

- MIN GOLF MOBIL Via sidomenyn kommer du nu åt Min Golf Mobil. Boka starttid, anmäl dig till tävlingar m.m.

Alla dina scorekort och resultat sparas både i din smartphone men också centralt kopplat till ditt Golf-Id vilket gör det enkelt att byta och logga in på en annan smartphone.

Ett scorekort försvinner bara om det raderas. Ett scorekort är öppet för redigering i upp till 24 h efter start.

Ladda ner och testa OnTag Scorekort idag. Vi är övertygade om att du kommer bli positivt överraskad hur lätt och smidigt det är att föra scoren i din smartphone.