Landskrona GK får ny klubbchef

Det känns fantastiskt kul att få presentera Patrik Brorsson som Landskrona GK’s nya klubbchef!

Patrik som närmast kommer från Söderåsens GK har varit klubbchef där i drygt 10 år. Det har varit en händelserik period där han tillsammans med klubbens styrelse har genomfört många betydelsefulla förändringar och Patrik kommer garanterat att vara saknad av både medlemmar, anställda och styrelsen.

Patrik har i grunden en tränarutbildning och han har varit aktiv tränare på Söderåsens GK, därefter på Barsebäcks GCC och 2009 blev Patrik utnämnd till årets Pro av PGA of Sweden.

Efter tränarkarriären återvände han i början av 2009 till Söderåsens GK som tillträdande klubbchef.
Under sin tid som klubbchef har Patrik utbildat sig inom golfen och tagit examen 2016 i en klubbchefsutbildning med SGF som beställare – och med GAF, PGA och IHM Business School som utförare.

Patrik börjar sin anställning hos oss i januari 2019 och jag vill redan nu hälsa Patrik varmt välkommen till Landskrona GK!

Jonas Ripa