Banorna är invigda med tävling och fest

I lördags invigde vi våra nya banor Erikstorp och Hildesborg med tävling på förmiddagen och med fest på kvällen.

På förmiddagen spelades Invigningstävlingen med 200 startande på båda banorna. Spelformen var 4-manna scramble med en klass på respektive bana. Tävlingen spelades i solsken med en kort regnskur och det var idel lovord från deltagarna på båda banorna!

Kl 19.00 på kvällen var det sedan dags för invigningsfest på klubben. 180 personer deltog i festligheterna däribland kommunalrådet Torkild Strandberg, banarkitekt Johan Benestam och hedersgäst Stephan Ekström tidigare ordförande i Stockholms GK. Festen startade med mingel utanför tältet och sedan invigdes banorna på sedvanligt manér genom att klippa bandet vilket Torkild Strandberg gjorde tillsammans med Johan Benestam. Under middagen avslöjade Stephan Ekström att ett nytt greenfeeavtal mellan Stockholms GK och Landskrona GK har träffats. Detta innebär att Landskrona GK:s medlemmar får spela fritt 2 gånger/år på Stockholms GK och Stockholms GK:s medlemmar får spela fritt 2 gånger/år på Landskrona GK.

Efter den goda 3-rätters menyn spelade Prebens Pågar upp till dans. Och vilket drag det blev!! Dansgolvet var fullt fram till stängning kl 01.00.

Vi vill passa på att tacka all personal för en fantastisk dag både på banorna och på festen!

Tack också till alla kommittéer och frivilliga som gör ett jättejobb med sina respektive aktiviteter. Landskrona Golfklubb känns verkligen på G!!!