Delbetala Medlemsfaktura

MoreGolf MasterCard är betal- och kreditkortet speciellt framtaget för golfare. Det är både ditt medlemskort i golfklubben och ett betal- och kreditkort som accepteras på över 25 miljoner ställen i hela världen.

Med MoreGolf MasterCard får du upp till 55 dagars räntefri kredit beroende på när in månaden du handlar. Dina köp och uttag samlas på en månadsfaktura som du betalar i slutet av varje månad.

Du har även möjlighet att lägga upp en räntefri delbetalning på 6 eller 12 månader. En avgift för delbetalning på 29 kr/månad tillkommer, men ingen ränta eller andra avgifter.

På Mina sidor får du översikt över dina köp dygnet runt. Se dina transaktioner, saldo och utnyttjad kredit.  Du kan även spärra ditt kort, ansöka om autogiro, delbetala och mycket mer.

Två gånger per år har du möjlighet att utnyttja en betalningsfri månad. Den månaden behöver du inte betala din faktura utan skjuter upp betalningen till månaden därpå.