Elitspelarnas & juniorernas sida

Landskrona Golfklubb har nästan 300 juniormedlemmar och 150 av dem deltager i en eller flera junioraktiviteter på klubben.

Klubbens vision är att LaGK ska vara en av Sveriges ledande golfklubb både när det gäller bredd- och tävlingsverksamhet. Klubbens golfbana ska vara en naturlig mötesplats för juniorerna. En plats där man har sina kamrater och där man har roligt, samtidigt som man utvecklas som golfspelare.

Om ni är junior:  Kom ut på klubben och träna, spela eller bara häng! Här ute ska det vara roligt att vara! Vi försöker hela tiden hitta på roliga aktiviteter så att det finns något roligt att göra för alla i alla åldrar.

Vår knatteverksamhet vänder sig till er som är födda 2004 eller senare och ungdomsverksamheten vänder sig till er som är födda mellan 1998 och 2003.