Greenfee & Övriga avgifter

Senior 300kr
Junior 150kr
Gäst till seniormedlem 300kr
5-klubbsutbytet (vardagar och helgdagar efter kl 15.00, dock ej i juli) Senior 300kr
Junior 150kr

Sydpoolen (vardagar)
Senior 300kr
Junior 100kr

Helsingörs utbytet 250kr
S.t Arild utbytet 300kr
Stockholms GK:s medlemmar spelar fritt 2 gånger/år

6-hålaren (gamla Erikstorpsbanan hål 1-6) 150kr

Övriga avgifter

Golfbil 18-hål/dag 300kr
Golfbil 36-hål/dag 400kr
Hyrvagn/dag 50kr

Introduktionskort

Spelare som har introduktionskort utställda av Svenska Golfförbundet och Skånes Golfförbund eller medlemskort utställda av Golfadministratörernas Förening (GAF) eller Svenska Greenkeeperförbundet (SGA) kan erbjudas: Ett fritt spel per år.

Gäster med kort utställt av Nordisk Golf Union, NGU kan erbjudas: Ett fritt spel per år.

Spelare med ET-kategori samt svenska PGA-medlemmar med kategorierna Honorary Chairman/Member, Tournament Player, Senior Member och Club Professional samt innehavare av SGF´s hedersutmärkelser Guldklubban, Guldmärket, Silvermärket och Elitmärket erbjuds möjlighet till: Ett fritt spel per år.

För samtliga kategorier gäller:
- Föranmälan ska ske senast dagen innan aktuellt spel
- Introduktionskort/medlemskort ska uppvisas tillsammans med legitimation
- Introduktionskorten kan ej användas i samband med deltagande i tävling
- Introduktionskorten gäller inte i samband med företagsgolf eller med hotellpaket.