Landskrona GK Business Club

Nu har vi byggt färdigt på våra banor. Vi är väldigt nöjda med resultaten och nu vill vi ta nästa steg i Landskrona GK:s utveckling. Vi kommer fortsätta öka finishen på våra banor men också flytta fram våra positioner på övriga områden inom Landskrona GK:s verksamheter.

Ett av dessa områden är samarbetet med våra samarbetspartners. Vi har tillsammans unika förutsättningar skapa lyckade arrangemang för dig, ditt företag och dina affärsrelationer. Det gör vi med Landskrona GK Business Club.

Landskrona GK Business Club träffas ett antal gånger per år med olika aktiviteter på agendan. Ta chansen att knyta kontakter med de andra företagsrepresentanterna som finns på plats.

Vi gör lite förändringar i våra sponsorpaket inför 2018. Vi tillför lite av vårt totala utbud som vi även vill skall komma våra samarbetspartners tillgodo. Vi vill också slå ett slag för det nätverk som finns beskrivet på sid 3. Detta har blivit en succé och mycket uppskattat av våra samarbetspartners.