Företagsgolf

Det viktigaste med en företagsdag på golfbanan är att bygga och förstärka relationer mellan nyckelpersoner, både internt och externt.
Det handlar inte bara om att bjuda på en golfbana av hög klass, själva arrangemanget är minst lika viktigt. Det har vi tagit fasta på och vår ambition är att hjälpa er som företagskund att skapa en upplevelse lite utöver det vanliga för era gäster och naturligtvis för er själv.
För de som inte spelar golf finns möjlighet till ”prova-på-golf” med klubbens tränare, alternativt kan en separat tävling anordnas på vår 6-hålsbana. Företagsgolf spelas oftast i 4-bollar med löpande start eller kanonstart. Det senare innebär gemensam starttid från flera hål samtidigt. En stor fördel med kanonstart är att alla startar och slutar samtidigt. Ingen väntan på medtävlarna vare sig före eller efter ronden! För att göra företagsdagen så innehållsrik och trevlig som möjligt kan det vara klokt att lägga till en eller några aktiviteter.

Så här kan en perfekt dag på Landskrona Golfklubb se ut

I exemplet visar vi en företagsgolf med kanonstart kl 09.00. Fördelen med Kanonstart är att alla deltagarna startar och avslutar spelet samtidigt.
Alternativt kan man starta kl 13.00.

07.30
Incheckning med frukost, eventuellt i samband med föreläsning i våra konferenslokaler.

08.00
Uppvärmning på driving rangen. Pro finns på plats för snabba råd.

09.00
Kanonstart. Aktiviteter på banan under dagen som beat the pro, närmast hål och längsta drive. Spelarna serveras enklare förtäring från kiosken på banan och via ”kioskbil”.

09.00
Prova-på-dag för deltagare som ännu inte spelar golf.

13.30
Målgång, inlämning av scorekort, gemensam lunch och prisutdelning.

Prislista Företagsgolf

Vardagar
Kanonstart, minst 40 pers
450 kr/pers vid start senast 09.00
520 kr/pers vid start 13.00

Löpande start 450 kr/pers

Detta ingår i företagsgolf
• Lottning och utskrift av startlista
• Utskrift av scorekort
• Banguide
• Bemannad incheckning
• Resultatservice
• Närmast hål & längsta drive skyltar med företagets logo
• Plats för egen skyltning
• Egen flagga vid klubbhuset
• Tillgång till Svenska Golfmuseet

Populära tillägg
Startkit  Eget val, kontakta oss för förslag
Drivingrange 20 kr/pers
Vagnar 40 kr/pers
Prova på golf 1 200 kr/tim & pro, max 12 pers/pro
Företagsträning 800 kr/tim
Fotograf  700 kr/timme
Konferensrum Kontakta oss för förslag

Moms tillkommer på samtliga priser.