Landskrona Golfklubb - Er samarbetspartner

Vid Öresundskusten, med fascinerande utsikt över sundet och Ven, erbjuder Landskrona Golfklubb spel på två högklassiga banor. Detta tillsammans med vårt serviceutbud, gör att vi har unika förut­sättningar att skapa lyckade arrangemang för dig, ditt företag och dina gäster.
I gästundersökningarna under 2016 har båda vår anläggning fortsatt fått klart högre betyg än riks­genomsnittet, vilket ger oss ett kvitto på att vi positionerat oss på en hög nivå i golfsverige. Ungdomsverksamheten är ett område där klubben satsar med anställda tränare och tränings­faciliteter och som ständigt utvecklas. Ungdomssidan har i dag drygt 300 aktiva ungdomar.

Fakta:
- Landskrona Golfklubb bildades 1960
- Vår Värdegrund: Glädje, gemenskap och uppmuntran ger trygghet. Hela vår värdegrund finns att läsa på vår hemsida.
- Klubben har idag 2.300 medlemmar
- Det spelades 74.000 ronder under jan-okt 2016
- Klubben har stått värd för bl a ANNIKA Invitational Europe (Annika Sörenstam) och Nordea Tour

Den här broschyren är dels tänkt att ge inspiration och idéer om hur ni kan lägga upp era före­tagsarrangemang på Landskrona Golfklubb, men även att ni finner en lämplig nivå för ett sponsor­engagemang tillsammans med oss.

Välkommen till Landskrona Golfklubb!