Välkommen till Erikstorpsbanan

Erikstorpsbanan, byggd 1960, par 71 och ursprungsritad av Thure Bruce är en välkänd och uppskattad park- och seasidebana. Helt nya greenområden med spännande ondulerade greener invigdes 2008, ritade av Peter Chamberlain och Karl Oscar Seth. Från flera utsiktspunkter öppnas vackra vyer in mot Landskrona och ut mot Öresund. I nord och nordväst inramas horisonten av Hildesborgs- och Rönneberga backar. Inne i Kungsgårdens park ligger två vackra hål, klubbhus, café och restaurang.

Par
340m
310m

Par
340m
310m

Hålbeskrivning

Hålet spelas som ett svagt dogleg vänster. Från tee sikta rakt mellan bunkrarna för att få bästa inspelsläge mot green.

Fakta om Erisktorpsbanan

Erikstorpsbanan, byggd 1960, par 71 och ursprungsritad av Thure Bruce är en välkänd och uppskattad park- och seasidebana. Helt nya greenområden med spännande ondulerade greener invigdes 2008, ritade av Peter Chamberlain och Karl Oscar Seth. Bildar en treklöver med sex hål i varje blad. Från flera utsiktspunkter öppnas vackra vyer in mot Landskrona och ut mot Öresund. I nord och nordväst inramas horisonten av Hildesborgs och Rönneberga backar. Banan tillhör inte de allra svåraste, åtminstone inte från klubbtee, men underskatta den inte. På 17:e ett tufft par 4 och 12:e korthålet längs bäcken, har många fina scorer havererat. Inne i Kungsgårdens park ligger två vackra hål.

Slope