Torsdagsgolfen för herrar

AfterWorkGolf

Torsdagsgolfen är 9-hålaren för herrar som inte har möjlighet att spela dagtid och vi har därför lagt första starttid till kl 17.00.

Alla herrar över 22 år som har handicap -36,0 är välkomna att vara med på våra tävlingar.

Anmälan

Anmälningar görs på Min Golf på www.golf.se, i terminalen i receptionen eller på tel. 0418-44 62 60.
Anmälan senast onsdag kl 09.00.

Startavgift: 35 kr/tävling som betalas i shopen innan start - var i god tid.
Klassindelning: 1 Klass

Ni har möjlighet att välja på tidig eller sen startid när ni anmäler er på golf.se.

På tävlingsdagen - kom ihåg att anmäl er ankomst och betala startavgiften i shopen. Kom gärna i god tid innan er starttid.

Resultat

Efter tävlingen lämnar ni in ert scorekort i receptionen som registrerar ronden så snabbt som möjligt - brukar vara klart redan på fredagen.

En sammanställning av tävlingsresultaten kommer att kunna laddas ner här på sidan.

Tävlingsprogram

Torsdagsgolfen 2017 startar den 20 april om banan är spelbar och därefter kör vi i stort sett varje vecka ända fram till mitten av september.

Tävlingsprogram i PDF format kommer att finnas för nedladdning längst ner på sidan.

Avvikelser från ordinarie tävlingsprogram:

18 maj 3 klubbor + putter

15, 22 och 29 juni 18 hål

20 juli 3 klubbor + putter

3 augusti start från tee 48

Avslutningstävlingen avgörs lördagen den 16 september (öppen för alla som deltagit minst en omgång)

Tävlingen

Efter varje rond tilldelas vinnarna poäng efter en poängmall som baseras på antalet som har medverkat i ronden (se pdf fil nedan). Samlad vinnare presenteras på prisutdelningen i september månad.

Tävlingar i tävlingen

För att göra torsdagsgolfen mer intressant för de som inte kan vara med varje gång, har vi ett antal tävlingar i tävlingen.

Förutom - Samlad vinnare har vi även följande tävlingar:

• Omgångens vinnare (pris till 1:a plats) *
  • Periodens vinnare (4 perioder a 5 omgångar) - samlad poäng för enskild period (pris till 1:a, 2:a och 3:e plats) *

* - Pris delas ut på vår eftersits.

Eftersittning med prisutdelning

Planerade eftersittningar för 2017:

25 maj, 29 juni, 10 augusti samt den 16 september

Prisbordet ser ut så här

Omgångens vinnare:

Ett bollpaket

Periodens vinnare:

1:a presentkort Landskrona GK a 350 kr

2:a tre paket bollar

3:a två paket bollar

Totalen:

Priser till 10 främst placerade

Pottfördelning: 19, 17, 15, 10, 9, 8, 7, 6, 5 och 4 %

Avslutningstävlingen:

Priser till 5 främst placerade

Pottfördelning: 37.5, 26.5, 18, 11 och 7 %

Slutlig prisutdelning för säsongens, avslutningstävlingen och för periodens vinnare kommer att ske vid avslutningen till hösten. Prissumman baseras på hur många som deltagit under säsongen.

Priserna är en fin liten morot men först och främst handlar det om att ha en trevlig golfrunda tillsammans!

Nyhetsbrev

Det kommer också vid speciella tillfällen att skickas ut ett nyhetsbrev från torsdagsgolfkommittén. Är du intresserad av detta så anmäl dig här torsdagsgolf@bredband.net

Facebook-grupp

Vi har nu en facebooksida där det kommer att publiceras information och annat som berör torsdagsgolfen. Här klickar du för att komma rätt Torsdagsgolfens FB-sida