Optimistgolfen

Att delta som Optimistgolfare kostar 50 kr per tillfälle och i avgiften ingår fika efter golfen samt pris till vinnaren/vinnarna vid respektive spelomgång. Priserna delas ut i klubbhuset efter varje speltillfälle då fika också serveras för de som beställt. Anmälan till tävlingen sker i pärmen i gamla receptionen. Det går bra att anmäla sig till alla tävlingar redan vid första tillfället den 24 april. Här finns även lappar för att beställa fika. Vi kommer att spela både Erikstorps- och Hildesborgsbanan enligt schemat nedan. Samling för alla deltagare senast 16.45 vid starterkuren när vi spelar EB och vid kiosken ute på banan när vi spelar HB. Vid start på EB betalar ni startavgiften i shopen och vid start på HB går det även bra att betala startavgiften i kiosken. Tänk på att klubben är kontantfri sedan i höstas.

Hjärtligt välkomna!