Landskrona Hickory Challenge

2018 års Landskrona Hickory Challenge spelades lördagen den 12:e maj i strålande solsken och med rekordstort startfält, hela 31 startande!

Vi tackar alla deltagande och hoppas att arrangemanget var uppskattat samt att ni alla även fick en inblick i Golfmuseet och vad det kan erbjuda. Vi vill också framföra ett stort tack till våra sponsorer de lokala producenterna Brygghuset FINN samt SP Chark. Stöd gärna dessa nästa gång ni skall handla!

Nytt för 2018 är att Hickory Challenge även ingår i nystartade Southern Hickory Tour (SHT).

Vår Captain Joakim Andersson lyckades försvara sin titel från ifjol genom en runda på 71 slag netto (par 71). Fullständig resultatlista hittar ni bland dokumenten nedan.

Nästa omgång av Southern Hickory Tour spelas på Båstad GK den 26/5 (Ludvig Nobels Trophy). Anmälan görs som vanligt via GIT. Fullständigt program hittar ni längst ner bland dokument.

Vinnare genom åren:

År Namn Klubb
2018 Joakim Andersson Landskrona Hickory Club
2017 Joakim Andersson Landskrona Hickory Club
2016 Svante Hansson Borås Golfklubb
2015 Mikael Langbråten Landskrona Hickory Club
2014 Henrik Peyron Helsingborgs GK
2013 Gustav Tedvik Helsingborgs GK
2012 Jonas Fack Helsingborgs GK

Nedan hittar ni resultat från i år men även från tidigare år.