Landskrona Hickory Club

Välkommen att spela Hickorygolf med oss!
Spel i Landskrona Hickoryclub är öppen för alla hickory- och golfhistoriskt intresserade spelare oberoende av golfklubbsmedlemsskap.
Årsavgiften för medlemmar i Landskrona GK är 200 kronor. Berättigar till spel alla veckoträffar och andra tävlingar. Nya hickoryspelare kan prova på 2 gånger innan årsavgift behöver betalas.
Spelare som är medlem i annan klubb betalar 150 kronor, Ryaspelare 125 kronor, för spel i Veckoträffen, greenfee och tävlingsavgift.

Veckoträff
Varje måndag kl. 18:00, från 2 maj - 19 september, spelar vi en 9-hålstävling på omväxlande Hildesborgs-
banan och Erikstorpsbanan. Banorna är anpassade för Hickory, med eget scorekort och är par 72.
Vi spelar med Hcp avrundat till heltal och utan slope.

Tävlingar
Över hela säsongen spelas två skilda tävlingar (resultat från veckoträffen):
* Grafton-pokalen som tillfaller den spelare som har lägst nettoscore från sina tio bästa måndagsresultat.
* Ture Bruce-priset som tillfaller den spelare med lägst eclecticresultat (bästa resultat på varje hål från säsongen) minus officiellt hcp vid säsongsstarten.

Andra aktiviteter
Informationsträff, startupp och prova på med 18-hålsrunda arrangeras den 24:e april med första start kl 13:00.
Vill du bara spela 9 hål är det också ok. Klubbor finns att låna.
Vi informerar om hickorygolf, vilken utrustning som behövs och om sektionens planer för säsongen.

Matchspelsmästerskap spelas med start i maj och final mot slutet av september.

Klubbmästerskap spelas den 15:e oktober i samband med säsongsavslutningen. Mästerskapet indelas i två klasser, Senior och Veteran. Guldmedalj för bästa bruttoresultat, silver för bästa nettoresultat i respektive klass.

LANDSKRONA HICKORY CHALLENGE:
Nationell tävling över 18 hål på Hildesborgsbanan som spelas lördagen den 27:e augusti.
Tävlingen ingår i Golflinks Tour's Order of Merit – www.golflinks.se

Prova på!
För den som vill känna hur det är att spela som Old Tom Morris gjorde går det att hyra klubbor för 100 kr/set. Första gången fritt!

Välkomna!
Landskrona Hickory Club