Aktuell information

City Gross utflykt

Tack alla underbara tjejer/damer som var med och tävlade i Kävlinge. Dagen bjöd på fantastiskt väder och bollarna rullade som aldrig förr .....

Många gjorde bra resultat men allra bäst var Gunnel Bengtsson i A-klassen och Ann-Kristin (Stina) Andersson i B-klassen.

Efter rundan överraskade köket med god och vällagad mat. Vi kände oss väldigt välkomna till Kävlinge denna dag.

Fortsätt nu att samla in kvitton och lämna in dessa, så hittar vi på något att göra för slantarna även nästa år.

Matchspelet

Tyvärr blev det inget matchspel i år eftersom det blev för få anmälda.

Match är en rolig och snabb form av spel och vi hoppas att vi till nästa år får ihop tillräckligt många som vill vara med och spela. Man spelar beräknat på sitt hcp och får en andra chans om man missar den första matchen.

Om ni har frågor kring matchspel, tveka inte utan hör av er till oss i kommittén.

Eftersits

Onsdagen den 27 juni är det dags för vår andra eftersits i år.  Anmäler dig gör du i pärmen vid receptionen senast den 25 juni kl 12.00.

Som vanligt kommer vi att äta och dricka och ha en mysig kväll. Dessutom blir der prisutdelning för Blomsterslaget som går av stapeln samma dag.

Ni är alla varmt välkomna.