Aktuell information

City Gross utflykt

Vi hoppas att alla vet om att vi ska samla in kvitton från City Gross Landskrona. På den sammanlagda summan får vi sedan en liten % sats som vi kan använda fritt. Vi har valt att använda pengarna till en gemensam utflykt till någon bana i vår närhet.

Kvitton lägger ni i lådan inne på tjejernas omklädningsrum.

Årets Citygrossutfärd sker den 7 juni på Kävlinge GK.

Vi har starttider från 09.00 och plats för 44 deltagare. Redan nu kan ni via GIT:en gå in och anmäla er. Kostnad per person blir endast 150 kronor, Citygrosspengarna sponsrar resterande greenfee samt priser. Kostnaden kommer att faktureras av klubben och sista anmälningsdag är den 30 maj.

Var och en tar sig själv till Kävlinge, efter tävlingen äter de som vill lite lunch medan vi i kommittén räknar scoren (samtidigt som vi äter lunch). Prisutdelningen blir så fort vi är klara med resultaten.

Välkomna till denna härliga utflykt tillsammans !

Matchspelet

Hittills är det många som har anmält sig till matchspelet i år men trots det så saknas det c:a 10 spelare för att vi ska kunna köra fullt ut.

Om du vill vara med och har möjlighet att spela ungefär 1 match per månad , så anmäl dig i pärmen vid receptionen senast den 30 april.

Lycka till